Моментите след секс

0
137

Двойка

Реклама

Ако искаш връзка с тази жена

В този случай най-важното е да си спокоен и да приемеш факта, че първите пъти може да са неловки, но с времето нещата ще се подобряват. Ще се опознаете, ще откривате какво ви харесва и ще ставате все по-добри в секса заедно.

Освен това, ако смяташ да имате връзка с тази жена, би било добре да започнете открито и да не се страхувате да си говорите за секс. Затова на следващия ден – по-добре е да изчакаш дотогава – й кажи, че предишната вечер ти е било много приятно, и се опитай постепенно да насочиш разговора към това дали на нея й е било приятно и кои са нещата, които й харесват в леглото. Имай предвид, че на нея може и да й трябва известно време, за да започне да говори открито за тези неща.

Най-добре е да не подхващаш този разговор веднага след секса, защото в този момент тя е също толкова притеснена и нервна, колкото си и ти, и едва ли ще й се говори за това.

Ако постепенно установите подобна комуникация, моментите след секс постепенно ще спрат да ви притесняват.

Също така, ако нещата с това момиче са сериозни, най-вероятно ще прекарате цялата нощ заедно. Ако сте у вас, постарай се да я накараш да се чувства добре дошла. Печелиш допълнителни точки, ако на другата сутрин й кажеш, че в шкафчето в банята има нова четка за зъби.

Ако е само секс за една нощ…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here