8 въпроса за мастурбацията

0
304

Устни

Реклама

5. Трябва ли да се говори за мастурбацията?

С подобни интимни неща е трудно да се сложи граница между засраменото мълчание и излишното дърдорене. При всички случаи мастурбацията не е нещо, за което да говориш с колеги, приятели или непознати. Това си е твоя работа.

6. А ако приятелката ти те попита дали го правиш?

Няма смисъл да я лъжеш. Повечето мъже (не казваме всички, защото все пак не сме правили изследвания) мастурбират. Така че тя ще разбере, че я лъжеш.

Най-добре отговори честно и в никакъв случай, под никаква форма, не й давай повод да си помисли, че мислиш за други жени, докато го правиш.

7. Може ли мастурбацията да се използва в секса?

Зависи от вас. Ако и двамата сте достатъчно освободени и отворени, можете да пробвате да мастурбирате един пред друг, след като обаче сте се уверили, че и на двамата ще ви е достатъчно комфортно да го правите.

Можеш също така да пробваш да разкажеш на приятелката си как си мислил за нея толкова много и тези мисли са били толкова възбуждащи, че просто е трябвало да си поиграеш със себе си. Това няма как да не й хареса.

8. Какво мислят жените?

Интересно е, че има жени, чиито сексуални фантазии включват мастурбацията, при това твоята. Сценарият е нещо такова – тя те хваща да мастурбираш и довършва работата ти вместо теб.

Виж още: Мастурбирате ли?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here