8 начина да подобриш сексуалния си живот

0
20

4. Движение и пак движение

Реклама

Колкото повече се движиш, толкова по-добре. Здравото тяло не е просто привлекателно, то е и необходимо за добрия секс. Затлъстяването вреди на сърцето, води до повишено кръвно налягане и до проблеми с кръвоснабдяването на пениса.

Двойка5. Бърз секс – дълъг секс

По правило жените се нуждаят от по-дълъг секс. Смята се, че любовната игра трябва да е около 12 минути, за да възбуди жената. След това сексът трябва да е около 18. Това значи, че за да бъде тя удовлетворена, са й необходими не по-малко от 30 минути. (Става дума за цялото преживяване, не за самия полов акт.)

Обаче всичко това не значи, че трябва да се пренебрегва добрият стар бърз секс. Той е по-важен за мъжа, но би могъл да е задоволителен и за жената. Ако отвреме навреме разнообразявате дългия секс с бърз, това значи по-добър сексуален живот.

6. Нейният оргазъм

Ако една жена не изпитва удоволствие от секса, тя не е склонна нито да го прави особено често, нито да експериментира, нито да задоволява теб по различни начини. Не забравяй, че само около една трета от жените могат да свършат само чрез същинския акт. Повечето се нуждаят от допълнителни екстри като стимулиране на клитора или орален секс.

7. Достатъчно количество секс

Обвързаните мъже правят секс средно два пъти седмично. Свободните – един или три, в зависимост от начина на живот и целите в живота. Ако правиш по-малко секс от това, значи е време да разгорещиш нещата.

8. Същинското разнообразие

И без него не може. Секс в една и съща поза, на едно и също място, всеки петък от 9 до 10 е гаранция за скучен сексуален живот.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here