7 идеи за по-горещ секс

0
283

Стриптийз

Реклама

1. Накарай я да ти направи шоу

Ако тя се отпусне да ти направи еротично представление, това може да бъде невероятно възбуждащо и за двамата. Можеш да я попиташ например дали й харесва идеята да ти направи стриптийз. (Виж кои са най-добрите песни за стриптийз!) Можеш и да й намекнеш, че би било много възбуждащо, ако се отпусне да мастурбира пред теб.

2. Предложи секс пред огледалото

Да се гледате в огледалото по време на секс е еднакво възбуждащо и за теб, и за нея. Това е нещо като да правиш секс, да гледаш порно и да участваш в него. Едновременно. (Колкото по-голямо е огледалото, толкова по-забавно.)

3. Използвай мускулите й

По-точно, вагиналните й мускули. Помоли я да ги стегне, докато правите секс. Така и нейните, и твоите усещания ще са по-интензивни.

4. Тренирай

В колкото по-добра форма си, толкова по-лесно ще ти е да издържаш дълго време в различни пози, а и самочувствието ти ще е по-добро.

5. Говорете си

Сексуалните ви фантазии могат да са по-разнообразни източници на вдъхновение, отколкото можеш да си представиш. Най-вече нейните. Женските фантазии често са доста интересни, ако успееш да я накараш да се отпусне да ти ги разкаже.

6. Съблечи я

Предложи й да направи нещо за теб. Само че без дрехи. Например да ти сготви. Необходимо е само тя да се чувства комфортно гола, както и в стаята да има парно или печка.

7. Вземете си душ заедно

Когато навън е дъждовно и студено, да се пъхнете заедно в горещата баня е едновременно сгряващо и еротично. След като излезете, пийнете нещо за загряване и марш в леглото!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here