5 гафа в секса

0
701

Секс

Реклама

Те са достатъчно често срещани, за да си заслужава да им хвърлиш един поглед. Все пак, колкото и да сме добри в леглото, винаги можем да се стремим към съвършенство 😉

Гаф 1: Когато дойде време за екшън, целувките нямат място

Въпреки че целувките се свързват с ранните етапи на любовната игра, да ги изключим от основното меню е груба грешка. Интересното тук е, че не само ние, ами и жените понякога забравят за целувките, когато дойде време за същинската част. Като включиш няколко страстни целувки по време на самия акт, не просто ще я изненадаш, ами направо ще я подлудиш.

Гаф 2: Твърда ръка – от самото начало

Въпреки че повечето жени в някакъв момент си падат по по-груб секс, да започнеш направо с този подход може да е доста голяма грешка. По-грубите действия ще й харесат много повече, когато тя вече е достатъчно възбудена, а не още в началото.

Гаф 3: Тиии-ши-наа

Безмълвният секс е добра идея, ако го правите тайно или в стая, пълна със спящи хора. Във всички останали случаи той е меко казано нееротичен. Ако партньорката ти по някаква причина не издава емоциите си, окуражи я да ти казва какво й е приятно, да стене и да те насочва така, че да можеш да й доставяш удоволствие. Ти от своя страна също недей да се насилваш да си тих, въпреки че пресилените стенания също не са добра идея.

Гаф 4: Лош тайминг

Сексът може да се прецака не само ако свършиш прекалено бързо, но и ако свършваш твърде бавно. В единия случай тя остава незадоволена, в другия усещането за нея е почти болезнено.

Гаф 5: Брой ерогенни зони: 1

Освен очевидната ерогенна зона, има и много други, които също заслужават внимание. За различните жени те са различни, но експериментите ще ти помогнат да разбереш какво я докарва до екстаз – може би като захапеш леко ухото й, или като я сграбчиш за задника, или като прокараш нежно пръсти по вътрешната страна на бедрата й? Колкото повече материал събереш по въпроса, толкова по-близо ще си до това да я подлудяваш в леглото. И толкова по-голямо ще е и нейното усърдие да покаже също толкова голямо старание.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here