Секс игри

0
41

БутилкаБутилка

Реклама

Както казахме, това може и да е игра за възрастни. И в нея няма да има просто целувка. (Бележка: снимката показва игра на бутилка през 60-те. Без коментар.)

За начало ви трябва празна бутилка, например от вино, като най-добре е ако сами си я изпразните преди играта. След това ви трябва голям лист хартия и фулмастер или нещо друго за писане. Начертайте кръг, около два пъти по-голям от бутилката, разделете го на шест сектора и във всеки напишете секси желание. (Подобно на заровете.) След това въртите бутилката подред и каквото ти се падне, тя трябва да го изпълни, както и обратното. И в този случай можете да напишете повече от един вариант във всеки сектор, за да има повече разнообразие. Идеите могат да са всякакви, например: целувка с език, танц, опипване, включване на секс играчка и т.н. и т.н.

Секс игриСекс с непознат

Как е възможно това, когато говорим за теб и гаджето ти? С малко игра, няколко прости правила и въображение всичко е възможно.

В зависимост от терена, с който разполагате, можете да си изберете малка стаичка, коридор, антре, дори баня. Важното е да е място, което да може напълно да се затъмни. В това отношение завиждаме на американските къщи с килери.

Правило може да бъде който пръв заговори, да губи играта. И така, изчакай я в тъмното и когато тя влезе,(например след като се е преоблякла в нещо дантелено и оскъдно) я „изненадай”, като я придърпаш и започнеш да я целуваш. За да я накараш да полудее, застани зад нея, притисни се към тялото й и започни да целуваш врата, гърба и раменете й, като оставиш устните й за най-накрая, когато тя вече едва издържа.

Бонусът на тази игра е, че тъмнината изостря сетивата и прави преживяването още по-еротично. Освен това новата обстановка (различна от леглото) и тъмнината събуждат еротичните ви фантазии и така, поне за малко, и двамата можете да се отдадете на неочакван, вълнуващ и див секс с „непознат, чието лице никога няма да видите на светло и чийто глас никога няма да чуете”.

Иначе казано

Игрите са неизчерпаем източник на удоволствие от всякакъв вид. Това, че сме пораснали, не значи, че трябва да спрем да играем, стига участниците в играта да са съгласни с правилата й. Просто игрите ни ще са малко по-различни.

Виж още: Секс игри – 2

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here