Идеи в последния момент: Свети Валентин

0
256

Шоколадови бонбони

Реклама

На всеки се случва да изостане с плановете. Най-вече на мъжете. Най-вече за празници като Свети Валентин. Ако до последния момент си се чудел какво да правите с приятелката ти тази вечер и до последния момент нямаш нито идеи, нито резервация за ресторант, това все още не е причина да не направиш нищо. Приятелката ти ще очаква да си планирал нещо, затова, ако не си, бързо прочети нашите 5 идеи за последния момент.

1. Игра на топло и студено

Ако си готов с някакъв подарък за нея, организирай забавно подаряване. Покани момичето у вас, скрий подаръка и й остави подсказки из къщата, които да я отведат до него. Превърни подаряването в игра. Ако искаш, можеш да скриеш и бутилка вино, бонбони, шоколад и разни други такива неща, които след това ще ви трябват. Ако смяташ, че това ще й хареса, можеш да скриеш и пакетче презервативи.

2. Направи сладки

Вижда ти се отчаяно и неподобаващо за един мъж да се омаже в брашно и да отиде до магазина за бакпулвер? ОК, само че нямаш планове за довечера, нали така? Повярвай, липсата ти на подготовка ще бъде забравена и простена веднага, ако отвориш вратата с чиния домашно приготвени сладки и с обяснение, че си прекарал няколко часа в четене на готварски рецепти и в разтълкуване на понятия като „лимонтузу”.

3. Организирай пикник

Зима е, ще кажеш. Но не и вкъщи. Едно одеало на земята е достатъчно, за да разнообрази традиционната романтична вечеря, а и ти дава основание да сложиш на „масата” сандвичи в картонени чинии. Които след това направо хвърляш, за да остане подът свободен за други занимания.

4. Напиши й ваучери

Това е оригинално допълнение към подаръка, особено ако самият подарък е малък. Изисква малко време, няколко листа и химикал. Напиши на всеки от листите, че това е ваучер, който приятелката ти може да използва примерно до един месец. Когато тя реши, ти си длъжен да направиш това, което пише на съответния ваучер. В зависимост от вкуса ви и от нивото на отношенията ви можеш да пишеш всичко – от целувка и приготвяне на вечеря до цяла нощ орален секс само за нея.

5. Ако нямаш подарък, не взимай какво да е

Да кажем, че въпроса с приятното прекарване не е толкова сложен. По-сложно е, ако не си измислил какво да й подариш. В последния момент не винаги взимаме хубави подаръци, затова най-добре се спри на нещо класическо – бельо или парфюм. И, колкото и да си притиснат от времето, по-добре остани без подарък, вместо да й вземеш сувенир, книга, която не знаеш дали ще й хареса, или шал, който е на светлинни години от стила й. По-добре й вземи кутия бонбони и едно цвете и се реванширай, като й купиш подарък по-късно.

снимка: sxc.hu

Виж още:

Френска целувка за Свети Валентин

6 секси идеи за Свети Валентин

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here