Френска целувка за Свети Валентин

0
378

French Kiss

Реклама

Валентинката обикновено е картичка, с която влюбените си признават колко се обичат един друг. На нея има сърчица, а посланието е романтично.

Затова единият вариант за подарък за приятелката ти за Свети Валентин е да й напишеш Валентинка, която си сътворил само и единствено за нея. Другият вариант е да й подариш Валентинка, която е и за нея, и за теб. И която ще й стои секси. Романтиката и сърчицата също за включени.

Да, говорим за бельо. Едва ли има друг подарък, който можеш да подариш едновременно на приятелката си и на себе си. Само че какво точно бельо да й избереш? Ясно е, че дълбоките гащи тип „фенка съм на 50-те и не се срамувам от това” са извън списъка. Оттам нататък обаче, признай си, купищата гащи в магазините за бельо те объркват повече от информационните табели в българска държавна институция.

За това сме ние – за да ти помогнем в тази трудна ситуация, като ти предложим две невероятни идеи за подарък-Валентинка, който ще зарадва еднакво и нея, и теб. Ето за какво става дума:

{morfeo 519}

Идея номер едно: секси нощничка

Много ни кефи идеята на секси нощничките – хем са нощнички, хем не са направени за спане. А тази е не само секси, но и се нарича Мис Френска целувка (Miss French Kiss). Май не е необходимо да казваме повече.

Идея номер две: гащички

Нали знаеш кои са двете най-важни неща за женското бельо? Първо, да й стои секси. Второ, да се сваля лесно, включително и ако се опитваш да го свалиш само със зъби.

Затова идея номер две са гащички, които не само че също се казват Мис Френска целувка с всички идеи, които това име поражда в подсъзнанието ни, ами и имат панделки отстрани, които ги правят лесни за сваляне. На всичкото отгоре панделките ти улесняват работата, що се отнася до размера – няма как да го объркаш, защото именно връзките отстрани правят тези гащички подходящи за всяка жена.

А пък ако си от онези гении, които знаят и размера на сутиена на приятелката си, можеш да вземеш и сутиен, който да допълни гащичките.

Последната трудност: опаковката

Това много впечатлява жените. Подаръкът не е подарък, ако е в найлонова торбичка с надпис „Рециклирайте разумно”. Затова и двете ни идеи идват в комплект с розови опаковки във формата на сърце, което ще ти спести и времето, и усилията за опаковане на подарък.

Можеш да намериш всички тези предложения в магазините на „Триумф”, а на сайта им можеш да разгледаш и колекциите им.

Ето, че Валентинката ти е готова и опакована и остава само да я подариш и да очакваш да ти я демонстрират. Само не забравяй, като я подаряваш, да вметнеш, че името на подаръка е „Френска целувка”. Ей така, за всеки случай.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here