6 знака, че тя мисли за изневяра

0
12

ЖенаЗнак 4: Не си вдига телефона

Реклама

Ако напоследък все се случва да я търсиш по телефона, а тя да не вдига, и то след работа или в почивни дни, това може да значи, че има нещо, което й пречи да ти вдигне. Особено ако след това ти даде някакво неясно обяснение като „Имах да свърша нещо”.

Знак 5: Едно определено име се появява твърде често

Ако напоследък ти се струва, че във всеки ваш разговор тя споменава новия си колега Жоро или фитнес инструктора си Митко, това може да значи, че тя отделя на въпросната личност твърде много мисли.

Разбира се, това не значи да започваш да се съмняваш всеки път, когато тя спомене друг мъж – това е прекалено. Повод за тревога има само, ако това споменаване е редовно, ако става дума само за един конкретен мъж и ако той постепенно се появява в разговори на все по-лични теми (например ако вече знаеш дали новият й колега предпочита боксерки ли слипове).

Знак 6: Спряла е да ти показва чувствата си

Физически, имам предвид. Ако има друг мъж, за когото тя мисли, най-вероятно физическата демонстрация на чувства към теб ще намалее. Това включва както целувките и прегръдките, така и секса.

Въпреки това трябва да имаш предвид, че не всяко намаляване на желанието й за секс означава, че й се иска да ти изневери. Това може да е просто период и причините му да са съвсем различни. Как ще разбереш кое от двете е? Като цяло рязката промяна е по-притеснителна. Ако сексуалният ви живот се промени рязко – дори и към по-добро! – това може да значи, че нещо друго също се е променило.

Разговорът е решението

Ако имаш съмнения, че приятелката ти мисли за друг мъж, най-добре поговори с нея и й сподели нещата, които си мислиш. Ако грешиш, тя би трябвало да ти обясни причините за поведението си и нещата да се оправят. Ако не грешиш, поне няма да влизаш в ролята на измамения и ще имаш избор – да прекратиш връзката или да простиш.

снимка: Miss Cartier, Flickr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here