6 знака, че тя мисли за изневяра

0
372

Жена
снимка: Klearchos Kapoutsis, Flickr

Реклама

За съжаление често изневерите се случват без измамената страна дори да се усети. Въпреки че изглеждат неочаквани обаче, изневерите рядко са такива. В повечето случаи те са предшествани от знаци, че нещо ще се случи.

Ето няколко такива знака, които могат да означават, че приятелката ти е на път да изневери. Разбира се, това не са сигурни неща и ако имаш съмнения, най-доброто, което можеш да направиш, е да си поговориш искрено с приятелката си.

Знак 1: Дава ти твърде много свобода

Ако приятелката ти е наясно, че двамата имате нужда от време един без друг, това е чудесно. Всички знаем, че за да бъде една връзка здравословна, ти и приятелката ти трябва да имате време за себе си, за да правите своите си неща (хобита, спорт, срещи с приятели).

Само че ако изведнъж тя стане твърде либерална, това може да е предупредителен знак. Ако доскоро се е оплаквала, че не прекарвате достатъчно време заедно, а сега сякаш те избутва навън, за да пиеш бира с приятелите си, това може да значи, че тя си има ново хоби. Само че не плуване или ориенталски танци, а друг мъж. С когото едва ли само пие кафе.

Знак 2: Търси си причини да се кара с теб

„Купил си сини салфетки?!? КАК МОЖА??? Нали ти казах, че искам бели???” Ако приятелката ти сякаш търси причини, за да се скарате, това може да е знак, че нещо не е наред.

Причината е, че ако тя мисли за друг мъж, това й носи чувство на вина. И за да се почувства по-добре, тя има нужда да вмени и на теб някаква вина. Например за това, че не си взел бели салфетки. Ако усетиш нещо подобно от нейна страна, най-добре е да не се хващаш и да не й отговаряш, превръщайки се в лошия.

Знак 3: Станала е потайна

Малко мистерия не е лошо нещо в една връзка, дори напротив. Само че твърде голямата тайнственост може да значи, че има някакъв проблем. Ако приятелката ти внезапно започне да ти дава едносрични отговори за това как е минал денят й (а преди не си можел да я накараш да млъкне), това може да значи, че има нещо, за което тя не иска да ти разказва.

Още…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here