По магазините с гаджето

0
120

По магазините с гаджето

Реклама

Това звучи ли ти като кошмар? Един цял ден, прекаран в магазини за женски дрехи, аксесоари и джунджурии, чиито имена дори не знаеш?

Жените обичат да ходят по магазините. За ужас на мъжете обичат да водят и гаджетата си. Друго е, когато си с нея – тя може да те пита за мнението ти за обувките, които пробва, а след това може да ти даде да носиш някоя и друга торба.

Всичко това за повечето от нас звучи като някакво особено садистично мъчение. Истината обаче е, че обикалянето на магазините с приятелката ти не е задължително да е скучно и неприятно за теб. Има начин да го направиш поносимо и дори приятно. Виж как.

1. Разбери, че това е важно за нея

Купуването на дрехи, обувки и аксесоари за повечето мъже се състои от четири стъпки: влизане в магазина, пробване, купуване, излизане от магазина. При жените не е така. Обикалянето на магазините доставя удоволствие на жените, мотането между едни и същи редици с дрехи (което за теб е пълна загуба на време) за тях е нещо като ритуал. Ако приемеш обикалянето на магазините като нещо специално за приятелката ти, ще можеш по-лесно да издържиш цялото разглеждане, чудене, сравняване на дрехи, пробване и т.н.

2. Дайте си почивка от пазаруването

Ако вече си се съгласил да излезеш по магазините с приятелката си – браво за смелостта!, – измисли начин да си дадеш почивка по някое време. Предложи й да спрете за малко с обикалянето и да хапнете, да пиете кафе и т.н. Тази почивка от обикалянето ще ти даде сили да издържиш още няколко часа след това. Освен това почивката ще е време, което ще прекарате заедно, което би трябвало да ви радва и двамата.

3. Донеси си забавление

В онези моменти, в които тя влиза в пробната с три рокли, четири поли, пет-шест ризи и десетина потника, любимата ти джаджа ще бъде истинско спасение. Затова се запаси със своя смартфон/таблет/електронен четец/mp3 плеър и се забавлявай, докато тя пробва. Само не забравяй, че когато е готова да поиска мнението ти, не трябва да я пренебрегваш заради джаджата.

Още: зареди се с търпение и направи план какво ще правите след като обиколите магазините…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here