Тя се заглежда в други мъже

0
405

Жена

Реклама

Проблем ли е това за връзката ви? С една дума: да. С две думи: голям проблем.

Това е проблем поради една съвсем проста причина: когато една жена е наистина влюбена, тя няма желания за други мъже. Ако се заглежда в други мъже, ако има желание да си говори с непознати и да флиртува с тях, често дори без да се крие от теб, това значи, че нещо й липсва във връзката. Което е проблем за връзката и за теб.

Причините за подобно женско държание могат да са много, но всички произлизат от една – тя просто не си пада чак толкова по теб. Затова или си търси нещо ново, или иска разнообразие, или се стреми да се убеди в привлекателността чрез флирт с други мъже.

Когато една жена е влюбена в теб, ти си най-красивият мъж на света за нея и никой не може да се мери с теб, даже и спасителите на плажа през лятото. Колкото и плочки да имат.

Значи ли всичко това, че трябва да приключиш връзката? Това зависи изцяло от теб. Ако настояваш, може преди това да поговориш с нея, да й обясниш притесненията си и да изслушаш какво тя има да каже по въпроса. Но като цяло връзка с жена, която не иска само теб, няма много добро бъдеще.

Не забравяй и други важно нещо – за да смяташ, че тя наистина се заглежда по други мъже, трябва да я видиш да го прави, и то неведнъж. Недей да правиш прибързани изводи и не се превръщай в ревнивец само заради някакви мъгляви подозрения.

снимка: _miScELLaNeOuS_, Flickr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here