3 неща, които не трябва да казваш на гаджето си

0
9801

Бойна мацка

Реклама

Ако не си готов за кавга, де.

1. „Тя е секси!“

Това е доста очевидно, но все пак: никога, при никакви обстоятелства недей да казваш на приятелката си, че намираш друга жена за секси.

Ясно е, че регистрираш присъствието на красиви жени около себе си, но това не значи, че трябва да го споделяш с гаджето си. Дори и тя самата да каже нещо от сорта на „Каква яка мацка!“, това е капан! Недей да отговаряш „Да, и аз така мисля“. Далеч по-добър отговор е „Ти си по-секси“.

Приятелката ти най-вероятно знае, че забелязваш красивите жени наоколо, просто не иска да й го казваш.

2. „Какво е това нещо, което си облякла?“

Даже и да не си особено голям фен на новата й рокля, не й го казвай. И не я наричай „това нещо“.

Жените не обичат да бъдат контролирани по отношение на онова, което обличат. И ако приятелката ти е дала пари за дадена дреха, значи се харесва с нея. Ако й кажеш, че тази дреха не те кефи, това първо обижда вкуса й, а след това те кара да изглеждаш като онзи тип мъже, които искат облеклото на жените им предварително да получава одобрението им.

Ако много настояваш да споделиш мнението си за дрехите й, намери някакъв по-индиректен начин, например като й кажеш колко я харесваш в някаква друга нейна дреха. Или като я заведеш да й купиш нещо, което и двамата да харесате.

3. „Бившата ми не би направила такова нещо“

Това е сигурна рецепта за кавга. Винаги, когато сравниш сегашната си приятелка с някоя бивша, можеш да очакваш проблеми, дори и сравнението да е в полза на сегашната ти приятелка.

Причината – фактът, че споменаваш бившата си, за нея означава, че все още мислиш за нея по някакъв начин. А това няма да направи никоя жена особено щастлива.

Жените имат едно свойство, което винаги е добре да имаш предвид – в момента, в който една жена ти стане гадже, тя светкавично бързо развива непоносимост към всичките ти бивши гаджета. Затова колкото по-рядко споменаваш миналото, толкова по-добре.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here