Как да разбереш дали сте само приятели

0
442

Приятели

Реклама

Ти я харесваш много, разбирате се добре, излизате заедно. Само че няма никакъв секс. Даже намек няма. Изглежда, че всичко между вас е наред, просто сте „само приятели”.

Ако се съмняваш дали сте само приятели или не, виж няколко знака, които показват, че мацката те смята само за свой приятел и не сънува еротични сънища с теб:

1. Тя често ти казва колко прекрасен човек си и как може да говори с теб за всичко. Защото ти я разбираш толкова добре!

2. Казвала ти е „Ти си най-добрият ми приятел!” и, още по-зле, „Ти си ми като брат..”

3. Разказва ти подробно за проблемите си с мъжете.

4. Разказва ти подробно за мъжете, които я привличат. И ти иска съвет как да действа спрямо тях.

5. Ако някога събереш куража да й кажеш, че ти искаш да сте нещо повече от приятели, и я поканиш на среща, тя ти казва, че не би искала да застраши приятелството ви. Харесва те твърде много като човек, за да спи с теб.

Всичко това показва само едно: ти си й просто приятел. И ще е много трудно да се превърнеш в нещо повече.

Защо обаче е така?

Причините може да са най-различни, но ето 3 от най-честите:

1. Не я привличаш

Случва се. Да, ти си очарователен, тя се забавлява с теб, само че не я привличаш сексуално. И ти не искаш да си легнеш с всяка жена, която срещнеш, нали? Просто нещата за нея стоят така и ти няма какво да направиш.

Вариантите тук са два. Или оставаш неин приятел и хвърляш на боклука всички идеи за нещо повече от приятелство, или прекъсваш отношенията ви и си освобождаваш време за жените, които биха искали да си легнат с теб.

2. Твърде си мил

Но не просто мил. Ти си винаги на разположение, винаги се отзоваваш, с една дума, ти си даденост. Ти си нейното вярно кученце, което я следва навсякъде и прави всичко само за една нейна усмивка. Опитваш се да я спечелиш с какво ли не – от подаръци до среднощни разговори, защото на нея много й се приказва – и се съгласяваш да й поливаш цветята, докато тя е на почивка с някой здравеняк, с когото се е запознала във фитнеса.

3. Нямаш достатъчен социален статус

Много жени поставят именно статуса и материалното положение на първо място, когато си търсят гадже. И ако ти нямаш достатъчно от тези блага – или ако нямаш това, което тя би нарекла „достатъчно”, – тогава автоматично преминаваш в графата „приятели”.

ОК, обаче ти много си падаш точно по тази мацка. Вече си изпуснал нещата достатъчно – тя те мисли само за приятел – и ти идея си нямаш как да промениш това.

Добрата новина е, че все още има някои неща, които можеш да направиш.

Как да излезеш от графата „приятел”? Очаквай продължение…

снимка: Conor Keller, Flickr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here