10 “женски” филма, които да гледаш с нея

0
12982

10 “женски” филма, които да гледаш с нея

Реклама

Да намериш филм, който да хареса и на теб, и на приятелката ти, понякога е сложна задача. Дори и да не сте с типичните за мъжете и жените филмови предпочитания (ти – екшън, фантастика, кримка или комедия; тя – каквото и да е, стига да има романтика и любов), пак не винаги е лесно да изберете филм, който да гледате заедно.

Независимо дали филмовите ви вкусове са типични или не, едно нещо е сигурно – приятелката ти поне в някаква степен е фен на така наречените “женски” филми. Иначе казано, на всичко, което включва силна, невъзможна и/или драматична любов.

За съжаление не всички мъже могат да издържат тези филми. Мисълта да гледаш нещо, което в някакъв момент включва двойка, която се целува на фона на залеза, с право те кара да се замислиш дали няма да си прекараш вечерта по-добре, ако си поблъскаш главата в стената.

Има обаче и такива “женски” филми, които имат доста добри шансове да се харесат и на нас. Най-вече с това, че не включват залези.

Ето 10 такива заглавия, които можете да гледате заедно с приятелката си, без нито един от вас да заспи тайничко.

“Наистина любов” (Love, Actually, 2003)

За нея: романтиката във всички истории, разказани във филма.

За теб: поне една от историите, която включва снимки на секс сцени, както и Бил Най, чийто герой е музикант, който записва коледен албум. И който съобщава, че “Блу имат малки пишки”.

С една дума: ако все още не сте го гледали, изчакайте малко да наближи Коледа и го гледайте.

Love Actually

“Когато Хари срещна Сали”…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here