Връзка само за секс: 10 правила

0
12005

Friends With Benefits

Реклама

Концепцията за приятели, които правят секс, звучи привлекателно за много хора. Да имаш добра приятелка, с която правите секс, без да сте гаджета, звучи като една доста приятна уговорка без излишно обвързване.

Въпросът е там, че концепцията “другарчета за секс” (friends with benefits) често работи по-добре във филмите, отколкото в реалния живот. (Снимките са от филма Friends With Benefits с Мила Кунис и Джъстин Тимбърлейк.) Смесването на приятелството и секса, при това без да добавяме романтични чувства, не е много лесна задача. Ако все пак обмисляш нещо такова, ето 10 неща, които да имаш предвид:

1. Избери момичето внимателно

Да си избереш приятелка за секс не е лесно. Освен че трябва да има взаимно привличане, е необходимо и да отсъства желание за нещо повече от секс. Иначе казано, ако въпросното момиче си пада по теб, по-добре недей да започваш такава връзка с нея, защото, независимо какво ти казва, тя ще се надява един ден връзката ви да се превърне в повече от сексуална.

2. Стой далеч от неподходящите жени

Семейните приятелки и колежките са лоши идеи. Първите ще направят семейните събирания неловки, а вторите ще развалят професионалната ти репутация.

3. Избери жена, която няма проблем с темата за секса

Добър избор за приятелка за секс е жена, която е откровена по въпросите, свързани със сексуалността. Ако една жена може спокойно и откровено, без излишни притеснения да говори за секс, то тя най-вероятно може да разграничава секса и любовта. Което я прави идеалният избор.

4. Не забравяй за приятелството ви…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here