Време без гаджето

0
160

На плажа

Реклама

Връзките си имат безброй предимства. Няма да бъдем цинични и да започваме с редовния секс (добре де, вече го казахме). Когато е щастлива, връзката между двама души им дава неща, които не могат да се получат по друг начин, емоции, които не могат да дойдат от другаде.

Всички знаем колко е важно да прекарваш време с гаджето си. Ако се виждате два пъти месечно, това едва ли е истинска и пълноценна връзка. Добре, обаче къде остава желанието на всеки да бъде сам?

Желанието за усамотение

То е естествено и всеки го има. Хората имат нужда понякога да са сами и то не поради конкретна причина, а просто защото имат нужда. Това им помага да сложат в ред мислите си, както и да заобичат повече самите себе си – нещо, което е много важно за психическото ни здраве. Не на последно място времето, прекарано без половинката, ни помага да ценим повече времето, когато сме заедно.

Ако това желание за усамотение се пренебрегне, резултатите могат да бъдат много неприятни за връзката – досада, раздразнение от другия, отчуждение, дори раздяла. Всичко това може много лесно да се избегне – като посвещаваме малко време на самите себе си.

Не се отказвай от време за себе си

Затова, ако усетиш, че искаш да си сам, за няколко часа или за няколко дни, не го крий и не мисли, че в това има нещо лошо. Лошо е именно да се преструваш, че не ти се иска, и да стоиш до полата на приятелката си насила.

Взаимно ли е желанието?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here