7 грешки в една връзка

0
11549

Има някои проблеми, които са относително често срещани в повечето връзки. И които се получават заради няколко грешки.

Реклама

ДвойкаГрешка номер 1: Не полагате усилия

Всяка връзка изисква усилия и от двете страни и това е нормално. Няма как да очакваш връзката ти да е хармонична и безпроблемна, само защото много се обичате и си пасвате.

Това е като добре поддържана градина – тя е красива, защото се грижиш за нея; ако спреш, тя малко по малко ще буреняса.

Важно при полагането на усилия във връзката е те да идват и от двете страни, защото ако едната се старае повече, това не е добър знак

Също така е важно полагането на усилия да не съставя по-голямата част от връзката. Иначе казано, ако старанието да поддържате връзката си и ви отнема повече време от приятното прекарване заедно, това е проблем.

Запази връзката ви интересна

Как да поддържате връзката си интересна

Грешка номер 2: Очаквате страстта да не премине

Страстта във всяка една връзка естествено понамалява с времето и това е напълно нормално. Рутината и задълженията малко по малко избутват секса настрани.

Това обаче не е непоправимо, което ни връща пак към полагането на усилия. За да имате вълнуващ сексуален живот е важно не само да имате хармонични отношения като цяло, но и да споделяте обща любов към новите неща и приключенията. Иначе казано, да не спирате да се забавлявате заедно и винаги да се стараете да правите нови неща.

4 начина да избегнеш сексуалната рутина

Грешка номер 3: Не си говорите

Няма как някой да разбере как се чувстваш и от какво имаш нужда, ако не му го кажеш. Споделянето е ключов момент от всяка здравословна връзка. Друг ключов момент е когато единият споделя, другият наистина да го слуша и да му обръща внимание.

Жените по-често са онези, които очакват мъжете да се сещат за разни неща, без да им ги казват в пряк текст – виж Какво казва тя и какво има предвид.

Грешка номер 4…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here