6 правила на връзката

0
137

Двойка

Реклама

Какво точно кара един мъж и една жена да поддържат връзка помежду си, да се обичат и да не си издерат очите въпреки многото поводи за това? Този въпрос вероятно има толкова различни отговори, колкото различни двойки има по света. И все пак, ето няколко относително универсални неща, които можеш да правиш във връзката си, за да я поддържаш здрава и интересна:

1. Забелязвай малките неща

Тя се преоблича и ти забелязваш новия й сутиен? Кажи й, че й стои секси, покажи й, че забелязваш всичко в нея.

2. Прави малки неща

Кратък sms по средата на деня или малка бележка, оставена на възглавницата й, докато тя още спи – това са малки жестове, които показват на жените, че мислиш за тях.

3. Мисли, преди да говориш

Не можеш да цензурираш всяка своя мисъл, но когато имаш връзка, понякога се налага да помислиш, преди да кажеш нещо. Ако смяташ, че даден коментар или признание може да нарани приятелката ти, по-добре си замълчи.

4. Карай я да се чувства значима

Изслушай как е минал денят й и покажи, че се интересуваш от нещата, които я вълнуват. Такова внимание е много важно за жените.

5. Карай я да се чувства секси

Не само в спалнята. Когато сте навън, прошепни й колко секси изглежда тази вечер или леко погали врата й, докато пийвате с приятели. Този род малки знаци я карат да се чувства привлекателна в твоите очи.

6. Бъди все по-добър в нещата, които правиш

Жените харесват успели мъже и мъже, които са все по-добри в нещата, които правят. Въпреки че на пръв поглед двете неща нямат общо, успехът в професионалния ти живот има положително влияние върху връзката ти.

снимка: sxc.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here