6 неща, които разрушават връзката

0
59

Трите маймуни

Реклама

4. Прекалена откровеност

Ти не искаш да знаеш какво точно е правила в леглото с бившия си приятел. Тя не иска да знае какво в действителност мислиш за онази дългокрака съседка. Просто и ясно.

Това не значи да се лъжем. Просто някои отговори е по-добре да са леко преиначена истина, отколкото пълна откровеност. Такова е желанието и на двете страни.

5. Липса на компромиси

Инатът понякога е полезен, но във връзките той обикновено е нещо лошо, ако е в прекалени количества. Ако никой от двамата не желае да прави компромиси, обикновено нещата не вървят на добре.

Решението отново започва с разговора. Това не значи вменяване на вина или търсене на някакви измислени причини за компромис като „Аз направих това предишния път, сега е твой ред”. Това само по себе си е добър принцип, но не е достатъчна причина.

6. Липса на уважение

Ако жената смята партньора си за неудачник в живота, а мъжът смята, че партньорката му е ограничена, това не е връзка.

Такива чувства не би трябвало изобщо да се появяват във връзка, започнала по взаимно съгласие. Ако те са нещо моментно, най-доброто лекарство е да си припомниш хубавите неща у другия и да разбереш, че той заслужава уважението ти. Ако обаче ти е трудно да направиш това… Тогава нещата не изглеждат добре. Без взаимно уважение една връзка е чисто и просто невъзможна.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here