10 въпроса, в чийто отговор никога не можеш да си сигурен

0
523

Двойка

Реклама

На всички понякога ни се иска да имахме отговор на следните въпроси, свързани с приятелките ни. Проблемът е, че никога не можем да сме сигурни, че отговорът й е искрен. В повечето случаи тя ще отговори така, както на нас ни се иска, но дали ще е искрена?

1. Свърши ли?

Както знаеш, при жените това няма как да се провери със сигурност, така че не можеш да знаеш дали нейното „да” е наистина „О, да!” или „Ами… хмм… как да ти кажа…”

2. Харесвам ли ти или трябва да тренирам повече?

„Харесвам те такъв, какъвто си!” – това може би е самата истина. И все пак не бъди сигурен, че, ако коремчето ти се е позакръглило напоследък, ще го чуеш точно от нея.

3. Имаш ли нещо против приятелите/родителите ми да дойдат с нас на вечеря?

„Не, скъпи!” – това е най-вероятният отговор. И може и да е искрен. Само че… Пак няма сигурност – дори да мисли най-добрия ти приятел за човекоподобно, което е по-добре да стои далеч от любимата ви квартална бирария, едва ли ще го каже.

4. Харесва ли ти подаръкът ми?

Това е въпрос, на който всички отговаряме „О, да!”. Вероятно и ти го правиш, дори когато имаш намерение да намериш възможно най-затънтения шкаф за въпросния подарък.

5. Фантазираш ли си за секс с друг мъж?

Как си представяш тя да ти каже „да”? Е, вероятно някои жени биха казали „да” и биха добавили, че това е нормално, като се има предвид, че и ти вероятно го правиш, само че с жени. Но по-вероятно е да каже „Не, разбира се!” и да те остави да се чудиш дали е искрена. Съжалявам, няма как да разбереш.

6. Искаш ли да гледаме мача?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here