Време да я свалиш: Свети Валентин

0
24

Време да я свалиш: Свети Валентин

Реклама

Твоят подход

Това зависи много от жената, за която става дума.

Нещастната

Ако тя е депресирана, самотна и нещастна, че няма половинка в набедения за Ден на влюбените, ти трябва да си преди всичко приятелски настроен. Избери подхода „ще се грижа за теб и ти няма да си сама”. Само внимавай – ако не търсиш сериозна връзка, е добре да го намекнеш, защото уязвимата жена лесно може да се вкопчи в теб като в някакво спасение от самотата.

Уверената

Ако, напротив, тя е сама, но това не изглежда да й прави впечатление, задачата ти е по-лесна. Има голяма вероятност такава жена да има нужда от точно толкова мимолетен флирт, колкото и ти би искал. Дай й да разбере, че си на разположение, ако иска просто приятна компания за Свети Валентин, защото всичките й обвързани приятели са заети тази вечер.

Ако решиш да забиеш някоя мацка на Свети Валентин, все пак е добре да си сигурен, че тя не е сама в заведението, защото чака гаджето си. Виж как да разбереш дали тя е обвързана.

Момиче, по което си падаш

Ако става дума за момиче, което наистина харесваш и с което не искаш просто един бърз секс без размяна на телефонни номера, това вече е друго. Но пак денят е подходящ. Както и някой от предишните дни – настроението на Свети Валентин идва още от края на януари.

В този случай ти трябва малко повече планиране. В зависимост от отношенията ти с това момиче плановете ти ще са различни. Можеш например да й предложиш да прекарате заедно 14 февруари, като запазиш маса някъде (печелиш допълнителни точки, ако е нейното любимо заведение или пък място, където пускат любимата й музика). А може и да й дадеш идея за някакво забавление за през деня.

В зависимост от отношенията и историята ви подходът ти към нея трябва да е различен. Но при всички случаи не трябва да е ориентиран към секс, както в първите два случая.

Можеш да й подариш и подарък, но е добре да е нещо малко и не твърде скъпо – рано е за това.

Време е за любов

Възползвай се от създадената от масовата култура и търговия атмосфера на „месеца на любовта” – оказва се, че това настроение наистина е добро за любовния ти живот.

снимки: sxc.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here