Време да я свалиш: Свети Валентин

0
40

Време да я свалиш: Свети Валентин

Реклама

Дори да ти се повръща от плюшени сърца, виж хубавата страна на 14 февруари – това е чудесен момент за свалки.

Истерията около Деня на влюбените, подаръците, картичките, сърчицата и розите не е най-любимото нещо на един мъж. Само че жените приемат всичко това по малко по-различен начин. Знаем, че те са по-романтичната половина на човечеството и че всички тези неща като любовни обяснения, вечери на свещи и тиха музика им действат.

Затова когато една жена е сама на Свети Валентин, това не е много приятно за нея. Витрините на магазините, с всичките целуващи се херувимчета и сърца с крака и очи (малко зловещо, не мислиш ли?), за нас напомнят сънищата на душевно неспокоен човек с фетиш към червеното. Само че за въпросната сама жена те значат друго – че в Деня на влюбените на нея няма да й подарят плюшено сърце.

Ясно е накъде бием, нали? Този ден прави необвързаните жени – или поне не малка част от тях – уязвими. Ако са от онези, които се чувстват добре без гадже, нещата може и да не са точно така. Но в общия случай можеш да разчиташ, че самотната жена на Свети Валентин не иска много-много да е самотна.

Добави към това и традиционно невеселото влияние на зимните месеци – студ, сняг, мокри крака, дълги часове в офиса, по-беден социален живот, отминали коледни празници – и имаш една не особено весела и дори малко неуверена в себе си жена.

И последният удар: има много голяма вероятност тази жена да вижда около себе си целуващи се двойки, букети, които пристигат в офиса, но не за нея, и оферти за романтични уикенди. Това е наистина капката, която прелива чашата.

Тук идва твоята роля. На 14 февруари и около тази дата имаш доста по-голям шанс както да направиш първата крачка към момиче, което харесваш, така и просто да свалиш някоя яка мацка, която току-що си срещнал. Както и да прекараш вечерта с позната, колежка или приятелка, която не иска да е сама на 14 февруари. И тогава, кой знае, с цялото празнично настроение и виното всичко може да се случи.

Какъв да е подходът ти?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here