Виртуални свалки

0
93

Секс?

Реклама

Принципно това, че се познавате преди първата среща, не означава, че е време да спите заедно, но, както се сещаш, за това рецепта няма.

Разочарование

Ако нещата вървят добре по време на срещата, едва ли имаш нужда от идеи какво да правиш. Ако обаче малко по малко се разочароваш, установявайки, че момичето пред теб изобщо не е това, което си си представял, бъди готов да приемеш фактите.

КомпютърЕдиният вариант е да оставиш срещата да продължи и да дадеш шанс на момичето; но ако и след това не искаш да се виждате повече, не й давай надежди. Може да ти е трудно да кажеш, че не искаш да я виждаш повече, но все пак, дори да не можеш да го направиш, поне не й казвай, че ще се видите пак. Бъди резервиран и тя би трябвало да разбере намека.

След разочарованието

Добре, обаче след срещата тя все още има координатите ти и продължава да иска да си говорите онлайн. Тогава какво правиш?

Най-добре е да бъдеш прям. Затова, ако си пропуснал да й кажеш на живо, че между вас няма да се получи, ще ти се наложи да го кажеш виртуално. Вярно е, че това е по-гадно, но е по-добре, отколкото да продължаваш да поддържаш онлайн отношения с някого, с когото нямаш намерение повече да се виждаш. А да я поканиш на втора среща, само за да й кажеш, че няма да се получи, е съвсем грубо.

Защо хората го правят?

Има много причини, поради които хората общуват с непознати онлайн. В известен смисъл това е по-лесно, отколкото да си търсиш половинката в реалния живот, не иска толкова време и няма проблем да го правиш даже и преди да си се изкъпал. И все пак не забравяй, че живото общуване не може да се замени от клавиатурата и монитора и че, колкото и банално за звучи, никога не знаеш кой стои от другата страна.

Жена
 Жена

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here