Виртуални свалки

0
94

ChatНа това място много хора си задават въпроса: добре де, ами ако този човек е някоя откачалка? Защо ми е да се срещам с него, и то в чужд град? Поради типа общуване в Интернет, както вече казахме, всичко е възможно. Такива опасения изобщо не са неоправдани, особено за женската страна (на нея може да й мине през главата, че ти си сериен убиец).

Реклама

Затова, преди да се стигне до среща, просто трябва да си натрупал достатъчно опит в разговорите онлайн с въпросното момиче (въпреки че и това не е гаранция, че наистина я познаваш). Ако смяташ, че си я опознал, не би трябвало да се страхуваш, че може да попаднеш на нещо неприятно. Във всеки случай недей да ходиш у тях на първата среща – дори да оставим безопасността настрана, да се срещнеш с нея за пръв път на нейна територия не е добра идея. Някое заведение е далеч по-добре. Ако решиш да отидеш в чужд град, поискай ориентири и не се съгласявай да останеш да спиш у тях – пак по посочените две причини (безопасност и прибързване в отношенията).

Първата среща

ChatАко/когато се стигне до реална среща, това може да ти изглежда малко неловко. Колкото и да си си писал и говорил с някого във виртуалното пространство, дори да си чувал гласа му и да си го виждал на снимки или с камера, това не е като да се запознаеш с него в истинския живот.

За да избегнеш максимално неудобното усещане, гледай на срещата като на среща между ПРИЯТЕЛИ. Това ще ти помогне да се чувстваш по-свободно и комфортно. Тъй като не е ясно тя с каква нагласа ще дойде, постарай се да покажеш открито и чисто приятелско отношение още в началото. А именно – не се хвърляй да я целуваш и прегръщаш (освен ако това не е обичайното ти поведение при среща с приятели; дори и да е така, не е зле да се въздържиш.) Дръж се естествено, но не скъсявай веднага дистанцията. Това трябва да стане постепенно – имай предвид, че сега ще започнете наново онова, което сте започнали при общуването си онлайн, само че процесът на опознаване ще е значително съкратен.

Затова започни полека – с ръкостискане или лека прегръдка. Не забравяй да се усмихваш и да си естествен. Не гледай на онлайн  приятелката си като на сигурно бъдещо гадже – това е просто една възможност. Колкото по-реалистични са очакванията ти, толкова по-добре.

Секс?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here