Срещи по време на криза

0
115

Среща

Реклама

Тъй като не се познавате много добре, едно основно място за срещи отпада – домът на някого от вас. Ако вече сте достатъчно близки и си ходите на гости, всичко е по-лесно, но за това след малко.

Няма как да избегнеш излизанията, ако искаш да опознаеш момичето. Но има поне няколко причини да не се притесняваш за финансовата страна на нещата:

– Ако ти усещаш парите си по-малко, и за нея вероятно е така. И е много вероятно тя самата да не предлага най-скъпите възможни забавления.
– Въпреки че няма 100% съгласие по въпроса, повечето съвременни жени не биха приели ти да плащаш всички сметки.
– Ако сте се запознали скоро, нямаш причини да й купуваш много скъпи подаръци – това дори би било странно.

Освен това, със затоплянето на времето възможностите за забавления на открито са все повече, а този тип прекарване на времето като цяло не изисква толкова средства.

Ако пък вече сте по-близки и си ходите на гости, нещата са още по-лесни. Вместо да ядете навън, можете да си приготвите вечеря заедно. Самото приготвяне ще е забавно и ще е част от срещата. Един пакет пуканки плюс един филм също са идея за съвместно прекарване вкъщи. Все пак, независимо какви са причините, не се затваряйте на всяка среща между четири стени – това бързо ще ви досади.

Също така, в момента, в който излезете, забрави за финансовите проблеми. Не е нужно това да ви е темата за разговор, нито пък е необходимо да пресмяташ всяко нещо по време на вечерята. Щом си решил да я изведеш, остави сметките за по-късно.

И най-важното – повечето жени не търсят само мъж с много пари, който да ги глези. (Ако попаднеш на такава, която очаква само това от теб, тогава просто се изнеси по чорапи, без значение дали има или няма криза.) Мястото, където ще я заведеш, и парите, които ще дадеш, са само фон на това, което тя търси у теб – чувство за хумор, умение да разговаряш, интереси, интелект, сексапил или каквото и да е. Атмосферата и мястото на срещата са важни, но не са единственото определящо нещо. Ако ти й направиш впечатление със себе си, за нея това ще струва повече от една скъпа вечеря в компанията на скучен, досаден или прост събеседник.

снимки: sxc.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here