Срещи по време на криза

0
249

Сметки

Реклама

Състоянието на икономиката отдавна не е някаква абстракция. Всеки ден слушаме за финансовата криза, а и я усещаме. Тя се отразява дори на такива „нематериални” неща като любовния ни живот (или сексуалния, ако предпочиташ).

Връзката между двете неща е сложна. Според някои наблюдения кризата кара хората да мислят по-често за любов или поне за някой мъничък флирт. Тези емоции ни помагат да не се притесняваме дали утре няма да ни намалят заплатата. Затова много сайтове за запознанства отбелязват ръст в броя на потребителите си от началото на кризата насам.

Според някои мнения кризата се отразява на отношенията между жените и мъжете по друг интересен начин – сексапилните жени снижават критериите си за статуса на мъжа. Причината е, че кризата намалява броя на богатите мъже, прави конкуренцията за тях много голяма и затова голям брой жени се преориентират към не толкова богатите.

Без значение дали подобни мнения са верни, ако си необвързан, вероятно си усетил кризата по съвсем ясни признаци – не е толкова лесно да си романтичен и да глезиш една жена, когато парите не стигат. Не само скъпите ресторанти и подаръци, но и много други неща са малко по-трудни от преди.

Какво да правим тогава, ако току-що сме се запознали с очарователно момиче, искаме да я впечатлим, а същевременно се страхуваме, че бюджетът ни няма да го понесе?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here