Как се забавляват необвързаните по света

0
2947

Коктейл

Реклама

Парти „Ела с приятел“ (Bring A Friend Party) : Това е една от онези простички, но работещи идеи, които изумяват с гениалността си! Ако искаш да участваш в това парти, има едно условие –  трябва да доведеш необвързан свой приятел от срещуположния пол, с който не желаеш интимни взаимоотношения. По този начин всички са необвързани, броят на дамите и господата на партито винаги е еднакъв, а и забавлението винаги е по-голямо, ако отидеш някъде с другарче.

Парти „Ключ и катинар“: Този формат дава отговор на въпроса „Как да заговоря симпатичната дама на бара?“/ „Как да се запозная с чаровника отсреща?“.  На входа всяка дама, която участва в събитието, получава катинар, а всеки господин – ключ.  Целта е да заговаряш представители на срещуположния пол и да изпробвате дали ключът пасва на съответния катинар. Ако има „съвпадение“, предавате ключа и катинара на специално обозначено място и получавате малка награда и нов ключ/ катинар. Така по време на цялата вечер имате извинение да се запознавате с още и още хора. И накрая най-важното е не дали има съвпадение между ключа и ключалката, а дали има сходство в характерите!

Светофар парти: Този формат не е насочен изцяло към необвързаните, но по елегантен начин елиминира нуждата да се оглеждаш за халки по ръцете на хората и да се чудиш кой си има гадже и кой не. Всеки гост получава предпочитан цвят гривна: зелена гривна взимат тези, които са необвързани; червеният цвят накратко значи – „зает съм“; жълтият, многозначителен цвят определя семейното положение на участника като: „сложно е“, с други думи – ще бъде по-трудно, но не е невъзможно да флиртуваш с този човек.

Вечеря за необвързани: Въпреки че не звучи толкова вълнуващо, вечерите за необвързани са един от най-разпространените начини за забавление. Модификациите на този вид събития са много – в зависимост от броя присъстващи (между 6 и над 100), типа кухня, мястото на събитието (понякога доста нестандартни места) и т.н. Но идеята винаги е еднаква – да се опознаем  докато похапваме.

У нас: Sexy & Single Party се провежда регулярно в България вече повече от година (www.SpeedDating3.com/party). То съчетава някои от най-добрите световни практики с нововъведения, които са уникални за страната ни.

Следващото издание на събитието ще се проведе на 29 август в гр. София.  Над 200 необвързани отново ще се забавляват заедно – този път край басейна, както приляга на всяко горещо лятно събитие.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here