Как се забавляват необвързаните по света

0
9038

Парти
снимка: sxc.hu

Реклама

Партитата за необвързани отдавна са хит из големите градове в цял свят, но през последната година набират голяма популярност и в България. Предстоящото Sexy and Single Party в София ни провокира да се поинтересуваме как се случват нещата извън страната ни. С помощта на организаторите от SpeedDating3.com се гмурнахме сред интересни идеи и тематични партита, които събират необвързани от Пекин до Ню Йорк. Представяме накратко някои от идеите, които ни усмихнаха:

Стена от снимки: На входа на всеки участник се прави снимка, която се разпечатва и се поставя на специална стена. До снимката се разполага името на съответния участник и плик за съобщения. По време на партито можеш да пускаш съобщения в пликовете на гостите, които са ти допаднали – можеш да оставиш телефонен номер или просто мило послание – всичко е в твоите ръце!

Търг за необвързани: Това събитие съчетава парти, запознанства и благотворителност. Най-често се организира, когато е необходимо да се съберат средства за конкретна кауза. Известни необвързани личности или най-желаните участници в събитието се “продават “на търг. Можеш да си откупиш правото да заведеш г-ца X на вечеря. Тя се качва на подиума, следва кратко представяне от страна на водещия, а после всички желаещи да се срещнат с г-ца X наддават! Този, който предложи най-висока цена, излиза на среща с г-ца Х. Целта е не да си купиш любов, а да помогнеш на някаква кауза, забавлявайки се с други необвързани. Продадено! 

Анти-св. Валентин парти:  На 14 февруари на необвързаните определено им писва от цветя, рози и сълзливи пожелания. Една от най-оригиналните идеи, на които се натъкнахме, е Анти-св. Валентин парти. Участниците се събират  да купонясват и споделят несполучливи и смешни истории по време на срещи с бивши партньори. За най-нелепите има и награди! Умираме от любопитство да чуем споделеното от победителите…

Парти „Ела с приятел“…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here