Как да впечатлиш богато момиче

0
159

Богато момиче

Реклама

Тя е красива, секси, забавна, умна… И богата. Ти обаче не си чак толкова. Тя може да си позволи всичко – хубави дрехи, бижута, вечери в скъпи ресторанти. Ти няма как да се мериш с това. Тя обаче те харесва и сте започнали да излизате заедно. Как да успееш да задържиш интереса й, ако не разполагаш с нейните средства? Има няколко неща, които можеш да направиш:

1. Бъди романтичен

Разбрахме се, че не можеш да я заведеш на вечеря в любимия й ресторант, без това да се отрази пагубно на бюджета ти за месеца. Обаче това не значи, че не можеш да направиш нещо по-добро – ти да й сготвиш. С всички подразбиращи се неща като вино, свещи, музика. След като мацката е богата, най-вероятно средата й също е такава, което значи, че мъжете, с които е свикнала да излиза, също са такива. Те може би не са си давали труд да се стараят особено много за нея и са предпочитали да й подаряват скъпи подаръци вместо да направят нещо романтично. Като заложиш на романтиката, ще се откроиш от тези останали мъже.

2. Бъди амбициозен

Показвай й, че имаш планове за бъдещето. Че си амбициозен и че искаш да постигнеш нещо в живота. Този тип поведение се харесва на жените – в амбициозния мъж те виждат потенциал за развитие, което е привлекателно за тях.

3. Грижи се за външния си вид

Може да не можеш да я заведеш на околосветско плаване – засега, – но пък можеш да й дадеш нещо друго. А именно – удоволствието да излиза с добре изглеждащ, поддържан и стилен мъж.

4. Бъди добър в леглото

Това е нещо, което всяка жена иска, независимо от това колко е богата. Независимо дали вече сте стигнали до леглото или това е план за в бъдеще, постави си за цел да разбереш какво кара коленете й да омекват и го използвай.

5. Бъди уверен в себе си

Недей да се чувстваш заплашен от нейното богатство, нито от самата нея. Не се дръж като неин слуга, напротив – бъди уверен. Ако тя иска да плати сметката, не позволявай това да те потиска. Ако тя иска да правите нещо, което ти не можеш да си позволиш, не се срамувай да й го кажеш. В никакъв случай не показвай горчивина или разочарование от това, че тя е богата – това няма да ти помогне да я впечатлиш.

 

Богато момиче

Да, да впечатлиш богато момиче може да е трудно, ако ти самият не си толкова богат. Не, не е невъзможно да го постигнеш. Стига да не се чувстваш заплашен и потиснат от парите й да се грижиш за себе си и да се стараеш да я впечатлиш със самия себе си.

снимка: London Flash Cars, Flickr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here