Как да създадеш връзка с нея

0
114

Усмихнато момиче

Реклама

Как да изминеш пътя между първата чаша кафе и усещането, че има нещо между вас? Ако излизаш с дадено момиче и искаш нещо повече от необвързващ секс, ще трябва да се постараеш да изградиш връзка помежду ви. Ето няколко начина, по които можеш да го направиш.

Присъствай, но не само физически

Когато си излязъл с едно момиче, тя е единственото момиче в кафето. Няма значение колко секси мацки минават наоколо. Няма значение, че си с тъмни очила. Няма значение, че си убеден, че тя не те е видяла да оглеждаш задника на сервитьорката. Видяла те е.

Ако искаш нещо да се получи между вас, съсредоточи се само в нея. Накарай я да се чувства така, сякаш ти не виждаш никого, освен нея. Можеш да го постигнеш, като я слушаш, обръщаш внимание на думите й и участваш в разговора. Също така, не забравяй да я гледаш в очите и да й се усмихваш.

Разбери повече за нея

ОК, тя има невероятен бюст. Ако обаче се съсредоточиш само върху него, няма да стигнеш далеч.

Ако искаш наистина да създадеш връзка между теб и това момиче, опитай се да я разбереш като човек. Какво мисли, за какво мечтае, какви са страховете й, какво я кара да се усмихва. Не гледай на разговора ви като на досадна, но необходима стъпка към леглото й. За да създадеш връзка помежду ви, започни да научаваш повече за нея. И недей да симулираш интерес – това в някакъв момент ще се усети.

Не се страхувай да помълчиш

Неловкото мълчание е много неприятно във всякакъв вид разговор. Истината обаче е, че мълчанието е неловко, само защото и двамата мислите какво да кажете, за да го прекъснете. А понякога няма лошо да помълчите за момент. Ако разговорът спре за няколко секунди, недей да търсиш нервно следващия си оригинален коментар или забавен въпрос, а просто помълчи и я погледни. Когато разговорът е естествен, мълчанието също е естествено.

Използвай чувството си за хумор с мярка

Да разсмееш една жена е един от най-добрите начини да достигнеш до нея. Обаче дори и с шегите не трябва да се прекалява. Не се опитвай да се шегуваш, за да избегнеш неудобен разговор, както и в момент, в който тя е тъжна. Усещай емоциите й и не използвай хумор там, където той не е уместен.

Най-важното: бъди естествен

И най-добрите правила ще се превърнат в пречка, ако ги превърнеш в стратегия за сваляне, което следваш точка по точка. Идеята на правилата е по-скоро да ги направиш част от естественото си поведение, отколкото да ги превърнеш в списък, на който хвърляш поглед в тоалетната, за да видиш какво следва. Бъди себе си и ще видиш, че с всяка следваща среща връзката между теб и момичето, с което излизаш, ще става все по-дълбока и естествена.

снимка: sxc.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here