Съседка за секс?

0
530

Елиша КътбъртИли 3 причини, поради които не е добра идея да сваляш съседката

Реклама

Ако имаш секси съседка (справка: Елиша Кътбърт, вляво), тази мисъл няма как да не ти е минавала през ума. Съседството е особено нещо – хем е просто някакво битово обстоятелство, хем е натоварено с колкото си искаш асоциации. Във вицовете съседите никога не са просто съседи. А пък фантазиите за секси съседки са нещо, за което всеки мъж се е замислял.

Добре, обаче дали в реалния живот е добре да се опиташ да свалиш съседката или пък това е повече източник на проблеми?

Както с повечето фантазии, и при тази трябва да се съобразиш с няколко неща. Ако решиш, че те не те притесняват, давай смело напред. Но преди това ги прочети: 3 причини, които могат да те откажат да се пробваш със съседката.

1. Ако тя те отхвърли, всяка следваща среща ще бъде неловка

Възможно е усмивката й в асансьора да е добър знак. Това, че тя е необвързана – също. Въпреки това обаче, ако си объркал и тя просто е учтива с теб, може да получиш отказ от нейна страна.

А отказът означава, че всяка среща на стълбите, пред блока и в кварталния магазин ще бъде поне малко неловка. А да се оглеждаш всеки път като излизаш или като се прибираш, все едно си на фронта, не е много приятно. Особено ако и двамата смятате да живеете в този блок още дълго.

А ако каже да…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here