Краят на една среща

0
15

Среща2.Ти наистина я харесваш

Реклама

Прекарвате си приятно и ти много искаш да й кажеш колко се забавляваш с нея. Ами, кажи й го.

Как да се справиш с финес?

Бъди искрен, не преигравай. Можеш да използваш някоя пауза в разговора, да я погледнеш в очите и просто да й го кажеш. Ако си смел и наистина искаш да има втора среща, кажи й, че много искаш да я видиш пак. Можеш да успееш да се уговориш за втората среща още преди края на първата, ако и тя е навита, разбира се.

3.
Секс или целувка на раздяла?

В общия случай след първа среща няма секс, затова недей да градиш големи надежди. Недей да очакваш и целувка с език, дори и двамата да сте си прекарали много добре. Просто, ако тя не иска, трябва да се примириш. А дори и да иска, ако си смел, можеш да пробваш един друг наш съвет и да я накараш да чака с нетърпение следващата ви среща.

Как да се справиш с финес?

Бъди кавалер. Изпрати я до таксито или колата й; ако е много късно, предложи да я изпратиш до тях. Ако откаже, не настоявай. Пожелай й лека нощ, кажи й колко приятно ти е било и как искаш да повторите. Вместо да налиташ да я целуваш, можеш просто да задържиш ръката й в своята (не й подавай ръка като за бизнес ръкостискане!), докато й казваш лека нощ. Ако се чувстваш особено кавалерски настроен, можеш дори да целунеш ръката й (само леко докосване на устните). Друг вариант е лека целувка по бузата. При всички случаи не я притискай, не настоявай, накарай я да си мечтае за следващата среща.

4. Ти не искаш да има втора среща…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here