Без думи: тя иска секс

0
235

ДопирСъщо така, ако тя докосва различни части от тялото си, това може да значи желание, ако, разбира се, са налице и други сигнали. Ако тя те иска, има голяма вероятност подсъзнателно да изразява това желание, като сама се докосва, защото има нужда от физически допир, дори той да е нейният собствен.

Реклама

Думите

Вече споменахме, че жена, която е физически привлечена от теб, не винаги успява в твое присъствие да подреди и изкаже добре мисълта си. Понякога може да забравя за какво говори, да прави лапсуси, да говори леко нервно, да провлачва думите, да не си завършва изреченията.

Устните

Според специалистите по невербално общуване нацупените устни показват интерес.

Присъствието й

Ако една жена иска да ти покаже интерес, тя ще гледа да се отличи от околните, особено ако повечето от тях са жени. Това може да стане като говори повече и по-високо, като преувеличава жестовете и мимиките си.

Промяна в поведението й

Всяко отклонение от обичайното й държание, когато ти си наоколо, е знак, че тя се притеснява от присъствието ти. Иначе казано, чувствата й към теб са повече от приятелски. Тъй като ти няма как да знаеш как се държи, когато те няма, можеш да я наблюдаваш отдалеч, преди да те е забелязала, както и да следиш дали реакциите й са различни когато ти си на двадесет метра от нея и когато си на една ръка разстояние.

За да съдиш нещо по поведението й обаче, трябва поне малко да го познаваш. Ако нормалното държание на някоя жена е да флиртува с повечето мъже наоколо и да се държи съвсем свободно с тях, то подобно поведение не е насочено специално към теб. Затова трябва да имаш предвид контекста.

Контакт…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here