Най-честите мъжки онлайн лъжи

0
119

Клавиатура

Реклама

Онлайн профилите ти дават възможността да си такъв, какъвто би искал да бъдеш. Без значение дали става дума за социална мрежа, сайт за запознанства, форум, чат или друго подобно място, профилите, които си правим онлайн, не винаги се състоят само от истини за нас. Напротив, често нещо ни кара да послъжем, особено ако общуваме с жена.

Което е много лоша идея, ако смятаме да се срещаме с тази жена. Сещаш се, нали? В момента, в който се срещнеш с нея на живо, тя веднага ще разбере, че си я лъгал. И каквито и планове да имаш с тази жена, те ще претърпят провал.

Ето някои от най-честите лъжи, до които мъжете прибягват онлайн:

1. Използват стара снимка за профила си

Ясно е, че не само жените са загрижени за външния си вид. Мъжете също искат да се представят в най-добрата си светлина, което кара някои от тях да слагат в профилите си онлайн стари снимки. На които са с 5-10 години по-млади, с повече коса и с десетина килограма по-леки.

2. Лъжат за възрастта си

Отново, това не е само женски похват. Много мъже, които са на 45, са готови да се представят за 39-годишни. Ако пък наближават 50-те, се пишат за 42-годишни. Причината е, че така смятат, че ще привлекат по-млади жени. Също така, след една определена възраст мъжете започват да смятат – оправдано или не, – че ако жените знаят истинската им възраст, няма да излязат с тях.

3. Лъжат, че искат връзка

Жените искат романтична и сериозна връзка. Тръгвайки от това клише, много мъже подхождат по напълно погрешен начин към онлайн присъствието си, като пишат, че искат връзка, че са романтични и че обичат разходките край плажа. Докато всъщност искат чисто и просто неангажиращ секс.

Защо онлайн лъжите са лоша идея

В момента, в който се срещнеш на живо със своята онлайн приятелка, тя ще разбере, че си лъгал за възрастта си, че си сложил стара снимка в профила си и че не искаш сериозна връзка. Което означава, че най-вероятно няма да иска да се види с теб втори път, камо ли да прави секс с теб.

И причината няма да е, че на живо си малко по-различен. Основното в случая е, че си я излъгал, което за нея значи, че не може да ти има доверие. Значи също така, че си човек, който не е доволен от себе си, от външността си, от това, което е постигнал в живота си до момента. Също така, значи че си готов да лъжеш, за да получиш секс, за предпочитане с по-млада жена. Което от своя страна кара жените да смятат, че не си особено зрял.

С две думи: бъди честен

Никой не те кара да разказваш всичко за себе си, доброволно отказвайки се от личната си неприкосновеност. Просто се старай онова, което споделяш онлайн, да е вярно, за да не ти се налага после на живо да се обясняваш, да се извиняваш и да се оправдаваш за това, че си лъгал.

снимка: sxc.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here