7 грешки при първия ти разговор с нея

0
188

Два празни стола

Реклама

4. Разговор за бившата ти

Това просто не става за първи разговор. Вярно е, че жените си падат по мъже, които говорят за чувствата си, но това идва в повече. Мацката, с която току-що си се запознал, не иска да знае за тежката ти раздяла, за недостатъците на бившето ти гадже или за това как не сте си пасвали сексуално.

Вместо това

Забавен – това е ключовата дума за първия ти разговор с една жена. Той трябва да е лек, неангажиращ и с чувство за хумор. Целта ти е когато мацката се сети за теб на следващия ден, да се усмихне сама на себе си и да изпита желание да ти се обади.

5. Подробности за работата ти и парите ти

Колкото и да е важно мъжът да има социален статус, също толкова важно е той да не парадира с него. Ако темата на първия ви разговор е колко обещаваща е работата ти, как се развива фирмата, в която работиш и как следващият ти проект ще ти донесе супер много пари, към края на презентацията момичето вероятно ще е задрямало. И причината няма да са шотовете.

Вместо това

Ако споменаваш работата си, бъди кратък. Може да разкажеш някоя забавна история, но тя трябва да е кратка и хуморът не трябва да е професионален – тя може да не го разбере.

6. Забравяш, че и тя е там

Ако се съсредоточиш само върху твоята стратегия на заговарянето, има опасност да забравиш, че имаш човек насреща си. И че момичето те слуша и най-вероятно ти отговаря. Ако говориш само за себе си и не я слушаш, това бързо ще я отегчи.

Вместо това

Не допускай словесни тиради. Когато разкажеш нещо за себе си, не започвай със следващото, а задай въпрос. Покажи интерес и към нея. Това ще ти помогне и да се отпуснеш – все пак ти си само 50% от разговора, дай и възможност и тя да се поизпоти.

7. Казваш й всичко

Тя не иска да научи всичко за теб в момента, в който те срещне. Това отнема мистерията и романтиката, а тези неща са ключови за женския интерес. Ако е разбрала всичко, тя няма да има причина да иска да се видите пак.

Вместо това

Остави теми за следващите ви разговори. Най-добрата тактика за тази цел е да не оставяш разговора да се проточи твърде дълго. Напротив, прекъсни го точно тогава, когато е най-интересен и когато вече усещаш, че имаш нейното внимание. Извини се, кажи, че те чакат приятели, предложи й да се видите пак. Ако всичко е минало добре, би трябвало да си тръгнеш от нейната маса с телефонния й номер в джоба си.

снимки: sxc.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here