6 качества на алфа мъжа

0
9404

АлфаКакво е “алфа”?

Реклама

Най-общо казано, така се нарича онзи представител на даден биологичен вид (включително човешки), който има по-висок ранг от всички останали заради някакви свои качества (умствени, физически и т.н.)

При хората алфа е този мъж, когото искат повечето жени.

В праисторическите времена алфа мъжът е бил най-добрият ловец, най-силният в битките и най-предпочитаният от жените баща на децата им. Именно алфа мъжете са имали най-много деца заради вроденото желание на жените да изберат възможно най-добрия генетичен материал.

Днес нещата са се променили дотолкова, доколкото алфа мъжете не ходят на лов, но предпочитанието на жените към алфа мъже си е все същото.

А дали ти си алфа мъж? Виж кои са 6 от качествата на алфа мъжете и прецени дали ги имаш или е необходимо да ги доразвиеш у себе си.

300

1. Лидерство

Алфа мъжете са лидери и това им качество се проявява с лекота и естественост. Алфа мъжът е този, към когото се обръща дадена група, когато има проблем и трябва да се намери решение.

Лидерството е свързано и със сила (не задължително физическа) и двете заедно са изключително привлекателни за жените.

2. Здраве и добра форма

Когато един мъж се грижи за здравето си – храни се правилно, тренира, не подминава здравословните проблеми, не прекалява с алкохола и цигарите – той дава положителни сигнали. Показва, че сам се цени достатъчно, за да се грижи за себе си, и това кара и останалите да го ценят.

3…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here