4 жени, с които не трябва да се забъркваш

0
311

Жена

Реклама

По света има много жени. Дори и само в собственото ти обкръжение също има много жени. (Ако няма, разшири обкръжението си.) Въпреки това обаче на теб ти хрумва да поканиш на среща една от тези 4. Лоша идея. Колкото и да са секси и колкото и да ти се иска. Просто последиците от подобно забъркване много често са неприятни.

Ето кои са тези 4 жени, които трябва да избягваш:

1 – Колежката

Любовта и сексът на работното място обикновено не са добра идея. Те отнемат вниманието ти от работата ти и те правят уязвим за подмятания, клюки и други подобни неприятни неща. Също така, в момента, в който с колежката спрете да се срещате тайно в тоалетната, има вероятност тя да започне да разказва на всички за вас двамата. Помисли си дали си струва да подложиш кариерата си на такова нещо заради единия секс точно с тази жена.

2 – Сестрата на най-добрия ти приятел

Познавате се добре, допадате си и си прекарвате добре заедно. Тук някъде трябва да сложиш чертата. Да започнеш да се срещаш със сестрата на най-добрия си приятел е лоша идея, която в крайна сметка може да доведе до разваляне на отношенията между всички замесени. Замисли се – започнеш ли да се срещаш със сестрата, няма да можеш да разговаряш с приятеля си за връзката си, нито да се оплакваш от нея. Също така, в момента, в който се скараш с гаджето си, най-вероятно автоматично ще се скараш и с приятеля си.

3 – Бившата ти

Да, има изключения, но като цяло правилото гласи: причините, поради които си се разделил с бившата си, не отминават с времето. И започнеш ли да се виждаш отново с нея, тези причини ще се появят и най-вероятно ще доведат до втора раздяла. Нещо, което няма смисъл да си причиняваш.

4 – Бившата на твой приятел

Няма значение преди колко време приятелят ти е скъсал с нея и колко секси е тя. В момента, в който се забъркаш с нея, отношенията ти с приятеля ти ще пострадат и това е почти неизбежно.

Все пак ти решаваш

Крайното решение дали да се забъркаш с някоя от тези 4 жени си е твое. Ако избереш въпреки всичко да започнеш да се срещаш с някоя от тях, поне имай предвид възможните последици и се опитай да ги предотвратиш.

снимка: sxc.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here