Как да я заговориш – 2

0
185

БарАко тя е просто студена или дори груба, не настоявай. В крайна сметка на света има достатъчно жени, затова й пожелай приятна вечер и се оттегли с достойнство. Ако обаче тя просто е притеснена, опитай се да я предразположиш. Повечето жени показват поне малко съпротива, за да не си помислиш, че са прекалено лесни. Ако обаче след петминутен разговор няма ефект и тя продължава със съпротивата, може би просто нещата не се получават. Не настоявай и огледай останалите жени наоколо.

Реклама

Ако имаш успех и си размените телефоните, най-добре прекрати разговора и се оттегли. След това можеш да започнеш да мислиш за първия телефонен разговор.

Най-важното е да си спокоен и да действаш. Вярно е, че не всеки път ще имаш успех, но също така е вярно, че ако не се опиташ, нямаш никакъв шанс. Освен това, всеки проведен разговор, без значение как завърши, е чудесна практика, от която можеш да имаш само полза.

Учи се

Друг вариант, ако се страхуваш, че нещо няма да се получи, е да вземеш няколко урока от тези, които имат повече опит в заговарянето на непознати жени в нощни заведения. Без значение дали става дума за твой приятел или за някого, когото си забелязал да обира телефонните номера на няколко красиви жени в рамките на половин час, идеята е една и съща. Гледай и се учи. Бъди дискретен и наблюдавай какво прави въпросният твой учител – как води разговор (ако можеш да го чуеш), какви са жестовете му, често ли се усмихва, повече слуша или повече говори и т.н. Дори едно нещо да научиш, то може да се окаже много полезно. Само недей да се взираш прекалено и не си води записки!

Дали да се пробваш

Вече споменахме за красивите жени, които не са излезли да си търсят мъж. Дали тази, която си харесал, е такава, понякога не може да се разбере. Дори да се е издокарала с най-сексапилното си деколте, най-късата пола и най-перверзните мрежести чорапи, пак може да не е „на лов”. Но ако притежава гореописаните отличителни белези, няма защо да не пробваш – такова облекло е по-скоро красноречива покана, отколкото знак за непорочност.

Ако обаче нещата са по средата…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here