Как да я заговориш

0
34

Обстановката.

Реклама

Огледай се наоколо. Всичко необичайно би могло да ти послужи за тема на разговор. Все пак, разговор за времето не би бил оригинален. Но ако в момента, в който се приближиш до нея, се случи нещо необичайно, темата ти за разговор е осигурена.

Направи й комплимент.

Нека обаче бъде искрен. Не й казвай, че харесваш косата й, ако прическата й е ужасна. Кажи й, че харесваш обувките й, обеците, цвета на роклята (бъди внимателен – както сам можеш да видиш, колкото повече неща забелязваш, толкова по-лесно ще се ориентираш в разговора). В друга статия ще обсъдим как точно се правят комплименти, но за начало не забравяй, че не е нужно да й обяснваш как на света няма друга с нейната хубост и разни такива дълбокосърдечни словоизлияния тип мексиканска сапунка.

Задавай въпроси

Жените обичат да говорят за себе си. Затова трябва да бъдеш добър слушател. Освен това, изразявай мнения, оставяй я да се изкаже… абе, нали ти казах, практика му е майката. Като потренираш малко, ще свикнеш да го правиш по най-правилния начин.

Използвай всяка тема за разговор, която тя предложи. Съгласявай се, не се съгласявай, задавай въпроси, участвай в разговора.

Гледай я в очитеГледай я в очите, докато говорите. Използвай името й поне 1-2 пъти, така няма да го объркаш (ако по-късно ти се наложи да го крещиш между чаршафите).


И накрая:
Ако тя не откликне подобаващо на желанието ти да говориш с нея, пишеш си една черна точка и продължаваш напред.

Но…

„Добре де! Но аз искам точно това момиче. Гледам я от два часа и съм сигурен, че тя е жената на моя живот!” Виж сега… Ако тя не иска да има нещо общо с теб, даже и второто ти име да е Бонд, а първото Джеймс, шансът ти за успех не е много голям. Така че единственото, което можеш да направиш, е да пиеш една студена вода и да продължиш нататък. Много по-достойно е, отколкото да се чудиш с какво да я впечатлиш. Пък и как за два часа разбра, че е жената на твоя живот?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here