Най-богатите секси мацки в Холивуд

0
337

Ако „Опасен чар” ти е любимият филм и ако си решил да се пробваш в попрището на професионален съблазнител в Холивуд, този списък ще ти бъде от полза.

Реклама

Класацията ни е направена по специален метод. Първо Forbes обяви кои са десетте актриси в Холивуд, които са изкарали най-много пари през последната година. След това Vratovrazka.bg направи повторен подбор на списъка, като включихме критерия „с пари или без, пак бих я взел”. (На този етап отпадна Сара Джесика Паркър.) Ето какво се получи – кратка класация на най-богатите секси мацки в Холивуд:

1 – Рийс Уидърспуун ($32 милиона)

Въпреки че не се е появявала на големия екран от две години, тя е получила парички за бъдещите си филми How Do You Know (2010) и Water for Elephants (2011), което я поставя в класацията на най-богатите холивудски мацки. Като добавим към всичко това, че Рийс си е сладурана и ни кефи още откакто беше невинна ученичка в „Секс игри”, тя определено си заслужи мястото в нашия малък списък. Пък и след като се разведе с Раян Филип, походи с Джейк Джиленхал и се раздели и с него, Рийс Уидърспуун е официално свободна.

Рийс Уидърспуун

2 – Кристен Стюарт…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here