Дениз Милани

0
94

Реклама

Науката за сутиените казва, че гърдите на Дениз Милани са размер DDD. Не сме сигурни какво точно значи това, но пък можем доста добре да го опишем със снимка:

Дениз Милани

На всичкото отгоре цялата тази прелест е съвсем естествена. Понякога обичаме природата особено много.

Дениз е родена в Чехия през 1980 г., но кариерата й започва, когато се премества в САЩ. Реклами, конкурси и разни други места, където жените дефилират по бански, се оказват перфектното място, където забелязват изгряващия модел. Дениз просто не може да се слее дори и с десетки жени по бански не само заради невероятния си бюст, но и заради красивото си лице. Трябва да признаем, че комбинацията е без грешка. И, естествено, предложенията за работа започват да се трупат.

За наше леко разочарование Дениз тегли чертата малко преди голите снимки. Най-много можем да я видим по бански или поне внимателно прикрита. Но пък щом става дума за модели с големи гърди, които не се събличат голи, Дениз е сред най-търсените.

Днес Дениз Милани живее в Калифорния, има собствен сайт и обича да се снима в провокативни видеа и фотосесии. Поставила си е за цел да покаже възможно най-много от себе си, което е похвално, откъдето и да го погледнеш. Ние решихме да погледнем отвсякъде:

{morfeo 198}

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here