Любов и секс: какво мисли една жена на 98

0
13267

Танци през 30-те
Танци през 30-те

Реклама

Мислиш ли, че това е проблем?

Ами, не бих искала дъщеря ми да го прави. Ако е нещастна, бих искала да се разведе и да срещне някой свестен. И тя точно така направи. Вторият й съпруг е чудесен човек. Просто е луд по нея. И тя го харесва. Не знам колко го обича, но знам, че той е много добър с нея.

А някой от съпрузите ти изневеряваше ли ти?

Не. Е, по-скоро трябва да кажа, че никога не съм ги хващала. [смее се]

Нека да поговорим за Бил Симънс за една секунда. За твоя трети съпруг.

О, той беше чудесен.

Защо беше толкова добър бракът ви?

Първо, трябва да си пасвате сексуално. Това е много важно. Ако някой ти каже, че не е, той просто не е в час. Той беше екстравагантен. Обичаше живота по начина, по който и аз го обичах. Ходехме на танци – нещо, което аз обожавам. Пиехме коктейли. И той имаше много приятели. Аз ги познавах всичките. Всички изневеряваха. Повечето мъже го правят – знаеш това, нали? Още утре мога да намеря мъж, който изневерява, ако поискам. Но аз съм имала достатъчно мъже. Сега съм на 98 години, за какво ми е мъж? Какво мога да му дам? Какво може той да ми даде? Нищо.

Какъв съвет би дала на една двойка, които са женени от десет години и искат да подобрят сексуалния си живот?

Първо, мъжът не трябва да е егоист. След като е получил своя оргазъм, той трябва да направи така, че и тя да получи нейния. Онзи тип секс – едно, две три, благодаря и довиждане – не е добър. Но е много трудно да разнообразиш нещата след десет години. Ако вече го няма чувството – и у теб и у него, – разведете се. Това е единственият начин. По-добре е да си сам. Защото, когато живееш с някого, който не те прави щастлив, това е ужасно. И е по-зле, отколкото да си сам.

Мислиш ли, че идеята да си щастлив с един и същи човек в продължение на 50-60 години е нереалистична?

Да. И ще ти кажа защо. Защото свиквате един с друг. И с течение на времето се оказва, че вече не искате едни и същи неща. Аз не обичам да водя скучен живот. Трябва да имаш много страст и чувство. Без чувство няма нищо, има само преструвка – а това не е добре. Трябва да имаш този копнеж, И двамата трябва да го имате. Не можеш да кажеш: “В понеделник ще правим секс.” Не. Той може да си дойде след голф, целият мръсен и тогава внезапно да се озовете в леглото и да си прекарате страхотно.

Човек трябва да е спонтанен.

Точно така, спонтанен!

Кое е най-странното нещо, което мъж те е карал да правиш?

О, всичко. И ако искаш, го правиш. Ако не искаш, казваш: “Не, не искам да го правя.” Толкова е просто. Мъжът може да каже: “Направи ми свирка.” Много жени обичат да го правят. Много жени го обожават. А някои – не. Много мъже не обичат да правят същото за жените, разбираш ли? Трябва да е двустранно.

Защо умира любовта?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here