Любов и секс: какво мисли една жена на 98

0
13236

Waldorf AstoriaВъзрастните хора са изключително интересен източник на знания за живота. При това за всичките му аспекти, включително бракът и сексът.

Реклама

Това интервю е част от книгата на Дейна Адам Шапиро “Можеш да си прав (или можеш да си женен)”, която е съставена от разговори с разведени хора.

Една от интервюираните е Полин, която е на 98 години, имала е трима съпрузи и е майка на две деца. Полин е отраснала в Ню Йорк, но живее във Флорида. Ето какво разказва тя за книгата на Дейна Шапиро (интервюто е преведено от списание “Ескуайър”):

Ти си расла през 30-те години на 20 век. Имаше ли много гаджета тогава?

Никога не са ми липсвали гаджета. Винаги съм имала много. Винаги.

Била си женена три пъти. Разкажи ми за първия път.

О, Господи. Първият път беше точно след като завърших училище. Бях на 17 години – какво знаех за живота? Нищо. Той не беше за мен, но въпреки това се ожених за него. Не познавах нищо по-добро. Имах деца от него, така че си струваше. След това се разведох. След това някой ме сватоса с един мъж от Чатануга (град в Тенеси, бел.ред.). Той беше най-голямата скръндза, която някога се е раждала. Затова се разведох и с него.

Какво друго не ти харесваше в него?

Сега ще ти кажа нещо много интимно… [снижава гласа си.] Онази му работа беше много малка. Затова си направи операция и му я уголемиха.

Дал е пари за това?

Да, даде. Но аз не можех да остана с него.

Защо?

Беше твърде голяма скръндза! [смее се] След това се ожених за Бил Симънс. Той беше мъж, казвам ти. Беше страхотен. Много умен. И беше луд по мен. Прекарвахме си страхотно. Но той умря и след това не съм се женила. Въпреки че имах любовник. Един много специален мъж.

Какъв беше той?

Беше женен! [смее се] Неговата дъщеря беше женена за моя брат, разбираш ли? Беше в бизнеса с дрехи. Имаше голям успех, когато започнаха да произвеждат тениски. Бяхме заедно години наред. Срещах се с него в събота и си наемахме апартамент в Waldorf Astoria (луксозен хотел в Ню Йорк – бел.ред. Горе на снимката – Waldorf Astoria в началото на 20 век).

Значи си имала трима съпрузи и един любовник. Към кого изпитваше най-много страст?

Към любовника си.

Защо?

Извънбрачната връзка е много по-различна от брака, защото във всеки един момент можеш да я прекратиш. А този мъж правеше живота ми много вълнуващ. С него никога не беше скучно. Харесва ми, когато един мъж има пари и може да ме води на някакви места и да ми купува разни неща. Всички жени обичат това. Не позволявай на никого да ти каже, че не е така, разбра ли? Ако той купеше на жена си подарък, на мен купуваше по-хубав. Веднъж й купи диамантено сърце и на следващия ден ми донесе една прекрасна диамантена гривна, много скъпа. Разбираш ли какво ти казвам? Нищо не беше твърде добро за мен.

Значи трябва да правим браковете си да приличат повече на извънбрачни връзки – това ли е твоят съвет?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here