Романтичните жестове, които тя очаква

0
596

Двойка

Реклама

Жените си падат по романтиката. Независимо дали се срещате от две седмици или живеете заедно от две години, приятелката ти със сигурност очаква от теб да правиш романтични жестове. Сигурно се чудиш за какво й е цвете, след като всяка вечер й показваш колко я обичаш в леглото. Ами, защото, докато сексът означава, че тя те привлича, цветето й показва, че държиш на нея и че мислиш за връзката ви.

Какви жестове очаква тя от теб и как да ги направиш по-впечатляващи и по-дълготрайни? Виж няколко идеи:

1. Искрен комплимент

Всеки обича да чуе нещо мило за себе си. За жените, които като цяло са по-вербални и обичат да говорят повече, изказването на чувствата е още по-важно.

Както знаеш, най-добър ефект има искреният и индивидуален комплимент. Да, всяка жена обича да чува колко е красива, но още повече обича да знае, че ти виждаш в нея повече от външност и оценяваш нейните качества. А ако й направиш такъв комплимент пред хора – например пред нейни или твои приятели – стойността му ще е още по-голяма.

2. Цветя без повод

Букет за 8 март или Свети Валентин е нещо очаквано. Както и за рожден и имен ден. Виж, ако й подариш цветя без повод, това е истински романтичен жест.

За да събереш още повече точки за романтика, забрави за момент за червените рози и избери цветя, които ще се харесат точно на твоето момиче. Може би любимите й цветя или букет, аранжиран в любимия й цвят? Помисли малко, направи го лично и ще видиш, че тя ще оцени романтичния ти жест, особено ако, като й подаряваш цветята, й обясниш какво си имал предвид, като си ги избирал.

Виж още:

Защо жените обичат цветя

Какви цветя да подариш

Още…

снимка: ah zut, Flickr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here