Как да й станеш интересен

0
868

Интересният мъж

Реклама

Жените си падат по интересни мъже. По мъже, които водят интересен живот и го разказват по интересен начин. Добре, обаче не всеки мъж има вълнуваща и напрегната професия и не всеки мъж вчера се е върнал от сафари в Африка, за което няма търпение да разкаже. Това значи ли, че етикетът „интересен мъж“ е запазен само за част от вас, които водят живот като на кино и името им завършва на „Бонд“? Не, не значи.

Един мъж може да бъде интересен, дори да не си вади хляба, като гаси горящи сгради, докато в свободното си време си избира поредната екзотична дестинация за лятната отпуска. Всичко е въпрос на начин на поднасяне на информацията за себе си.

Ето няколко вида интересни мъже, чиито особености можеш да „заемеш“.

1. Мъжът с минало

Той е интересен. Случвали са му се разни интересни неща, има опит, изглежда стабилен, силен и вълнуващ. Разказва увлекателни неща, които карат жените да го зяпат с леко глупав блеснал поглед.

Как да го използваш:

Като поровиш из своето минало. Може да не ти се е случвало най-вълнуващото нещо на света. Но когато почнеш да разказваш някоя история на жена, спомени, че това е било „преди години“ или „когато бях/работех/учех еди-къде си“. Подобни вмъквания внушават, че нещата не ти се случват за пръв път, че имаш определен опит и че не се впечатляваш от всичко, понеже вече си го виждал.

Още: за работата, хобитата и лошите момчета…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here