Ако приятелката ти е несигурна

0
480

Ако приятелката ти е несигурна

Реклама

Ако приятелката ти внезапно е станала по-подозрителна и иска постоянно да знае какво правиш и къде си, тогава си имаш класически случай на несигурна приятелка.

Тя е била невероятно готина, като сте тръгнали, а сега изведнъж нещо се е случило и момичето ти буквално те подлудява. Задава въпроси, иска да е с теб постоянно, звъни ти през пет минути. Какво се е случило с нея?

Нищо кой знае какво. Всъщност това се случва на много жени в някакъв момент. Нарича се просто „несигурност”. И дори и да не си й дал никакъв повод да се съмнява с теб, приятелката ти пак не е застрахована от прилив на несигурност.

Хубавата новина е, че невероятно готиното момиче, с което си тръгнал, все още е тук, просто има нужда от малко повече увереност в теб, в себе си и във връзката ви.

Ето 4 начина да се пребориш с несигурността на приятелката си:

1. Винаги дръж на думата си

С течение на времето отношенията между двама души неизбежно се променят. И ти самият също малко или много си променил отношението си към приятелката си, откакто сте тръгнали.

В началото си бил в режим „преследване”. Казвал си й, че ще й звъннеш и си й звънял. Бил си винаги точен и не си забравял уговорки. Показвал си винаги най-добрата страна от себе си с цел да я спечелиш.

Сега обаче нямаш причина да си такъв. Всичко вече е сигурно, знаеш, че сте заедно и че тя е само твоя. И има опасност да спреш да се стараеш и да не обръщаш особено внимание на обещанията си. Ако това се случи, тя ще го интерпретира като липса на интерес от твоя страна и ето ти несигурност, подозрителност и проблеми. Вероятно тя знае, че ти я обичаш, но старанието ти от първите дни на връзката ви й липсва и тази липса води до безпокойство.

Затова е важно да държиш на думата си, дори и за неща, които ти изглеждат маловажни. Ако си й казал, че ще й се обадиш, обади й се. Ако си й казал, че ще минеш да я видиш в обедната й почивка, не го забравяй.

Тези неща може да ти се струват маловажни, но за нея не е така. Това дали държиш на думата си й показва дали все още държиш на нея.

2. Споделяй й, че мислиш за нея…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here