4 подхода, които отблъскват жените

0
414

Тя си отива?!?

Реклама

„Бахти задника!“ е реплика, която не е много добра идея за начало на запознанство с жена. Поне в повечето случаи. Но това всички го знаят. Въпросът е там, че има няколко подхода, които може да не звучат като погрешни, просташки или обречени на неуспех, но всъщност са точно такива.

1. От бюрото до леглото има една крачка, нали?

Представи си следния сценарий. При теб идва една невероятна мацка, която кандидатства за стажантско място във фирмата, където работиш. Ти трябва да я интервюираш. Първият ти въпрос е какъв опит има в тази област. Вторият – дали си има гадже. Не, не и не.

Когато срещнеш жена в професионална среда, колкото и секси да е тя, първите пет минути не са подходящо време да се пробваш да си уредиш извънработни занимания с нея. Ако се опиташ, има вероятност не само да те отблъснат, но и да провалиш и бъдещите си шансове с това момиче. И всичко това – само защото не си могъл да свалиш очи от деколтето й и да погледнеш CV-то й.

2. Родил съм се интелектуалец, какво да правя…

Жените си падат по интелигентни мъже. И все пак, ако първият ни разговор ме накара да се чувствам като на научна беседа, вероятно просто ще ми се прииска да избягам от час. Т.е., от теб.

Погрешният подход от този тип може да е най-различни видове. Например: „Не, не го гледам това шоу. Не обичам телевизия, това си е чиста загуба на време. Аз съм над тия неща.“ Продължението е или изложение на философските му идеи, или плюнки във всички посоки по адрес на масовата култура, или нещо друго от тоя сорт. Накрая бедното момиче се чувства като докоснато свише, понеже е имала щастието да говори с толкова умен човек. Толкова докосната, че й се иска да избяга надалеч и да си намери мъж, на когото гравитацията все още му действа и го държи на земята.

Още два подхода, които обясняват защо някои жени стават лесбийки…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here