10 типа мъже, които ни дразнят

0
145

Има няколко типа мъже, които са в състояние да изкарат от нерви почти всяка жена и вместо пътя за леглото й да видят пътя към задната врата (защото не са достойни да бъдат изритани през централния вход).

Реклама

Всезнайкото

1. Всезнайкото

Той разполага с всякаква информация – от това на какви места гнездят двадесетина вида птици до това каква е икономическата ситуация в Папуа Нова Гвинея. Но не това е лошото. Лошото е, че се опитва да сподели всичко това с нас още на първата среща.

Той обича да говори и да ни облива с ценна информация. А когато се опитаме да вземем думата и да споделим и ние нещо, обикновено казва: „Не си много права. Нещата всъщност стоят по малко по-различен начин…” И започва следващият монолог.

Той обикновено е „вътрешен човек” по много въпроси. Познава хората от млекопреработвателната индустрия и от най-големите секти. Знае кое как става и ей сега ще ни разкаже всичко.

Този индивид обикновено предизвиква у нас силно желание да го оставим да си говори сам – нещо, което може и да не му направи впечатление, докато се къпе в собствения си блясък.

Телефон

2. Задушаващо тръшване

Този вид дразнещ мъж буквално не ни оставя въздух за дишане. Може да се познаваме от вчера, но той вече иска да знае кога какво правим, къде сме и, най-важното, с кого. Ако телефонът ни не отговаря, той чисто и просто полудява.

Сроден на този тип е ревнивецът, за когото едва ли може да се каже нещо повече. Когато ревността му е неоправдана и всекидневна, това е повече от дразнещо.

3. Кула от слонова кост…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here