Флиртът: очите

0
123

ФлиртЗатова, за да й покажеш интереса си и да я накараш да се чувства по-уверена в отношенията си с теб, не избягвай погледа й. Не се старай да скриеш усмивката си от това, че я виждаш, или възхищението си от това колко красива е днес. Не поглеждай встрани и не подхващай разговор за времето с всеки друг, но не и с нея. (Това, разбира се, не значи да се втренчваш в нея – това е по-скоро плашещо!) Няма как да стигнеш донякъде в отношенията си с дадена жена, без да й дадеш поне мъничко увереност, че я харесваш. Тази макар и минимална сигурност й дава смелост и тя да отвръща на погледите ти, което пък ти дава смелост на теб и т.н. и т.н., докато не дойде време да решиш къде ще я заведеш на срещата, която току-що сте си уговорили.

Реклама

Накрая, най-важното нещо си остава естествеността. Недей да се опитваш да подсилиш нещата, които погледът ти казва, с разни допълнения – присвиване на очите, движения на устните. Просто не е необходимо. За една жена скритото желание, което тя усеща в погледа ти, е далеч по-еротично от изкуствено прибавената похотлива усмивка.  

Без значение дали става дума за плах флирт, за началото на обещаващо запознанство или за очакването да се появи сериозна връзка, погледите са първият, най-естествен и най-загадъчен контакт между един мъж и една жена. Дори най-малкото задържане на погледите на двама души един към друг казва повече от всякакви думи.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here